Η εταιρεία

Η ιστορία της BOEN ,ξεκινά  το 1641 στον καταρράκτη Boen του ποταμού Topdals κοντά στο Kristiansand νότια της Νορβηγίας.

Εδώ και αιώνες , οι άνθρωποι της BOEN επενδύουν χρόνο και προσπάθεια στην ανάπτυξη και την κατασκευή των καλύτερων προϊόντων, έχοντας πάντα σαν βασική αρχή το σεβασμό για τον πολιτισμό και την ιστορία. Οι πρώτες ύλες υπήρξαν ανέκαθεν το κλειδί για την δημιουργία της BOEN, καθώς αποξηραίνονται προσεκτικά και αποθηκεύονται, ώσπου να σταλούν για την τελική επεξεργασία. Το γεγονός αυτό μας επιτρέπει να εγγυηθούμε το υψηλό επίπεδο σταθερότητας των ξύλινων πατωμάτων.

Η παραγωγή μας δεν συνεπάγεται κανένα απολύτως τοξικό ή επικίνδυνο υπο-προϊόν. Οι μέθοδοι παραγωγής διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοποίηση των πόρων.

Για περισσότερα από 20 χρόνια στην ελληνική αγορά,  το brand Boen έχει αποκτήσει  αξιοπιστία και  εμπιστοσύνη  και συνεχίζει να παράγει παρκέ υψηλής ποιότητας , ανταποκρινόμενη στις τάσεις του σύγχρονου design.

Σας προσφέρουμε  διαφορετικά είδη ξύλου σε 10 μοντέλα διάταξης. Τα παρκέτα της Boen διατίθενται με πρωτοποριακής τεχνολογίας βερνίκια   Live Pure, Live Satin,Live Matt και με εργοστασιακή προστασία λαδιού, Live Natural.

Τα ξύλινα πατώματα της Boen τοποθετούνται σε μέρη όπου το κλίμα είναι εξαιρετικά υγρό, όπως στο Hong Kong, καθώς και σε ιδιαίτερα ξηρές περιοχές , όπως στο Denver Colorado στις ΗΠΑ , που έχει από τα πιο ξηρά κλίματα παγκοσμίως. Ως εκ τούτου τα παρκέ της Boen ενδείκνυνται για όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.